Följ med på en foto- och äventyrsresa till Skottland där Du får uppleva en orörd natur och ett fantastiskt vackert landskap. Skottland kommer att erbjuda storslagen natur och otroliga möjligheter för landskapsfotografering.

Boende:
- Vi bor i dubbelrum där deltagarna delar rum. Mer information gällande indelning kommer att meddelas i god tid före avresa. Önskas eget rum kan detta fås mot ett extra tillägg.

Måltider:
- Frukost, lättare lunch samt middag ingår i priset. Allt drickbart står deltagarna själv för.

Resa till och i Skottland:
I resans pris ingår flyg t/r Stockholm/Arlanda - Skottland. Väl i Skottland ingår färdmedel där vi åker i gemensamma fordon till vårt boende och våra dagliga turer. Bränsle och vägskatter ingår i priset.

Svårighetsgrad och tidigare erfarenhet:
Det här är resan är för dig som redan kan fotografera. Resan fokuserar på vandring längs med stränder och-/eller upp för berg i en makalös storslagen natur och omgivning. På den här äventyrsresan förutsätter vi att du kan din kameras teknik, bildskapande samt bildredigering. Resan är en äventyrsresa där du som fotograf är med och fotograferar med vägledning av Anders Jorulf. Den här resan är inte en fotoutbildning.

Anders är din personliga guide under hela resan.

Preliminärt program: 
Dag 1
Den 13 september lämnar vi Arlanda. Vi landar ca 2.5 timmar senare i Skottland där vi har bil och eller minibuss som väntar på oss. Vi tar oss genom landskapet till vårt övernattningsställe som också kommer att fungera som utgångspunkt för vår vecka i Skottland.

Dag 2-6
Vi åker på dagliga turer med våra kameror och stannar på olika platser för att fotografera landskapet. Finns det önskemål om speciella platser att besöka diskuterar vi igenom det vid middagen kvällen innan daglig avresa.

Dag 7
Hemfärd genom Skottlands landskap. Äventyret avslutas på Arlanda.

Det dagliga programmet anpassas efter väderleken.

I resan ingår:
- Flyg från Stockholm/Arlanda - Skottland t/r
- Plats i gemensamt fordon, vägavgifter och drivmedel
- Boende under vistelsen inkluderat frukost, lättare lunch samt middag
- Dagliga utflykter till olika platser i Skottland
- Eventuellt besök på ön Jura och-/eller destellerier

Det här ingår inte:
- Personliga försäkringar (olycksfall/rese/sakföräkringar)
- kamerautrustning
- Allt drickbart
- Eventuellt båtresa t/r till Jura
- Eventuella inträden till sevärdheter samt destillerier

Pris: 25 000 SKR

Max antal deltagare: 6

Bokning:
bokning@jorulf.se

Bild: Ej känd fotograf