Hur allt startade

I flera år har jag vandrat i de Nordiska landskapen och upplevt närheten till naturen.
I den Afrikanska miljön har jag fått förmånen att fotografera The Big Five.

I denna miljö har jag hittat inspiration till min fotografering. Inspiration som jag genom Photoadventures vill dela med mig av till Dig.

// Anders Jorulf
 

Våra äventyrskonferenser vänder sig till lednings-gruppen och det mellanstora företaget. Här ger vi dig äventyret förpackat i en Nordisk rekreativ miljö.

inspirerande
fotografering

Genom bildskapande, teknik och ljus ger vi dig som deltagare på våra fotokurser inspirerande fotografering. Vi hjälper Dig så att du är på rätt plats vid rätt tillfälle. Allt för att du skall få inspireras till att ta de bästa bilderna.
Varmt välkommen.

äventyrskonferenser
för företag

Våra äventyrskonferenser vänder sig till företag som vill uppleva ett äventyr utöver det vanligt. Vi ser till att ta er säkert hela vägen tillsammans med våra tränade guider och vår samarbets-partner, researrangör Hummingbird.

Med Photoadventures får Ni uppleva äventyret, få rekreation samtidigt som vi ger Er en oförglömlig upplevelse. Välkommen !

Vår filosofi

Vi på Photoadventures utvecklar ständigt våra resor och fokuserar på vår gemen-samma miljö samtidigt som vi sätter människan, rekreation och fotografering i focus för våra resor.

På våra äventyrskonferensresor för företag fokuserar vi på människan, miljön, säkerhet och rekreation.

Genom våra samarbetspartners hjälper vi dig hela vägen fram till en fantastisk äventyrsupplevelse för både privat-personer och företag. Välkommen !

“Där själen får ro - är att ana oändligheten och samtidigt fånga evigheten i en kort sekund”
 AJ

Island
Past year
Past year
Past year