adventures

Vi är ett glatt gäng som gillar äventyr och vill dela med oss av våra äventyrsupplevelser till  privatpersoner och företag. Naturligtvis har vi alltid kameran med oss och dokumenterar äventyrsupplevelsen.

Vi arbetar utifrån ett Nordiskt och internationellt perspektiv där vi sätter människan, miljön och rekreation i fokus för våra äventyr.

Varmt välkommen att följa med oss på ditt nästa äventyr

Våra äventyrskonferenser vänder sig till ledningsgruppen och det mellanstora företaget. Här ger vi dig äventyret förpackat i en Nordisk rekreativ miljö.

inspirerande
fotografering

Genom bildskapande, teknik och ljus ger vi dig som deltagare på våra fotoäventyr, inspirerande fotografering. Vi hjälper Dig så att du är på rätt plats vid rätt tillfälle. Allt för att du skall få inspireras till att ta de bästa bilderna.

äventyrskonferenser
för företag

Utforska nya möjligheter för företagsutveckling genom våra äventyrliga konferenser i Nordisk miljö. Integrera spännande äventyr och lagbyggande aktiviteter för att främja samarbete och kreativitet. Skapa minnen och stärk teamet med våra skräddarsydda äventyrskonferenser.

Välkommen till Photoadventures.

Vår filosofi

Vi utvecklar ständigt våra resor, fokuserar på miljön samtidigt som vi sätter människan, rekreation, fotografering och äventyret i focus för våra resor.

På våra äventyrskonferensresor för företag fokuserar vi på människan, miljön, säkerhet och rekreation.

Genom våra samarbetspartners hjälper vi dig hela vägen fram till en fantastisk äventyrsupplevelse för både privat-personer och företag.

“Där själen får ro - är att ana oändligheten och samtidigt fånga evigheten i en kort sekund”
 AJ

Island
Past year
Past year
Past year