Följ med på en foto- och äventyrsresa till Senja och Tromsö, där Du får uppleva en orörd natur och ett fantastiskt vackert landskap. Denna ö i Nordnorge erbjuder härliga vandringsleder i storslagen miljö och otroliga möjligheter för landskapsfotografering. Vi avslutar dagarna med kreativa bilddiskussioner och utmanande fotouppgifter.

Resans höjdpunkter:
- Vandring längs med stränder i Senja
- Vandring upp för Segla
- Landskapsfotografering
- Norrskensfotografering om-/vid lämpligt väder
- Utsiktsplatsen Bergsbotn

Boende:
- Vi bor i norska "hytter" där vi delar rum. Mer information gällande indelning kommer att meddelas i god tid före avresa. Önskas eget rum kan detta fås mot ett extra tillägg.

Måltider:
- Frukost ingår i priset.

Resa till Senja /Tromsö:
Varje deltagare tar sig till Tromsö på egen hand. Vi möts upp på Tromsö flygplats där vi åker i gemensamma fordon till vårt boende i Senja. Det går dagliga flyg med både SAS och Norweigan från Oslo till Tromsö.

Svårighetsgrad och tidigare erfarenhet:
Det här är resan är för dig som redan kan fotografera. Resan fokuserar på vandring längs med stränder och-/eller upp för berg i en makalös storslagen natur och omgivning. På den här äventyrsresan förutsätter vi att du kan din kameras teknik, bildskapande samt bildredigering. Resan är en äventyrsresa där du som fotograf är med och fotograferar med vägledning av Anders Jorulf. Den här resan är inte en fotoutbildning.

Anders är din personliga guide under hela resan och har mångårig erfarenhet av Nordnorge.

I resan ingår:
- Plats i lämpligt fordon, vägavgifter och drivmedel
- Boende under vistelsen inkluderat frukost
- Dagliga fotoäventyr

Det här ingår inte:
- Flygresa t/r Tromsö
- Lunch och middag samt dryck
- Personliga försäkringar
- kamerautrustning

Pris: 8 500 SKR

Max antal deltagare: 6

Bokning:
bokning@jorulf.se