Lofoten, Norge

Vakna upp i ett landskap som är lika fantastiskt som i ”sagan om ringen”. I det här äventyret tar vi med dig på en resa där vi har möjligheten att vandra till stränder dit inget fordon kan ta sig. På kvällarna ser vi om vi kan få uppleva Norrskenet. Det här är resan som passar för den mindre ledningsgruppen eller det mellanstora företaget. Vi möter upp Er på plats i Lofoten.

Det här är resan för Er som vill utmana Er själva och där vandring står i fokus. I nära anslutning till våra "hytter" finns bra möjlighet till att ha konferera. Varje afton delar vi ut dagens "Norge Luva" till den personen som har gjort dagens prestation. En återkommande tradition vi har.

Vi bor i moderna stugor/hytter i anslutning till restaurangen där frukost och middag serveras. Lunchen intas ute i det fria.

Denna resa passar bäst i maj eller i september och oktober
Resan passar för företag från 6 till 75 personer
Resan utgår från Stockholm/Arlanda onsdag alt. torsdag em/kväll till söndag kväll.


Boende i 2/4/6 mans stuga/hytte
I resans pris ingår flyg, transporter i Lofoten, vägtullar, boende, frukost, lunch, middag samt guidning på plats.

Covid-19
- För inresa till Norge krävs dubbla doser Covid-19 vaccin samt ansiktsmask på flyg.

Arrangeras i samarbete med researrangör Hummingbird Grupp & Konferens.

Företagskunder hänvisas till vår partner researrangör Hummingbird som hjälper er med skräddarsydda resor anpassade för just er. Tag kontakt med karin.wallin@hummingbird.se för ett förslag anpassat efter era behov och er budget.

Vi har stor erfarenhet av företagsevent & konferensresor i unika miljöer.


Pris: offert