Välkommen till Jämtland

Det här är resan för den mindre ledningsgruppen på maximalt 8 personer. Upplev en fantastisk miljö 750 m ö h med milsvid utsikt in mot Norge eller mot Åreskutan. Vår resa börjar på Arlanda och vidare med flyg till Östersund. Vi åker i minibussar ca 90 minuter till metropolen Offerdal och Kaxås. Väl på plats byter vi om till varma skoteroveraller för att ta oss ca 5 km uppför berget och till vår 350 kvm stora stuga som är varm och uppvärmd året runt med alla bekvämligheter.

Olika aktiviteter utlovas med pimpeädelfiske samt dagliga skoterturer till olika destinationer. Maten under vår vistelse gör vi tillsammans som en gemensam aktivitet. 360 graders vyn ger dig Åreskutan 30 km fågelvägen ifrån vår stuga, bergen som sträcker sig in i Norge samt milsvid utsikt med möjligheten till Norrsken på nätterna.

Det här är platsen för Er som vill ha ett extra lyxigt boende med möjlighet till enskildhet, äventyr och en upplevelse utöver det vanliga.  

Denna resa passar bäst december - april. Resan passar för företag från 4  till 8 personer.
Resan startar torsdag från Arlanda och åter Arlanda söndag samma vecka

Boende - 2 personer per rum. I ett rum sover 4 personer.
I resans pris ingår flyg, transporter, skoteråkning, boende, frukost, lunch, middag samt guidning på plats.

Arrangeras i samarbete med researrangör Hummingbird Grupp & Konferens.

Företagskunder hänvisas till vår partner researrangör Hummingbird som hjälper er med skräddarsydda resor anpassade för just er. Tag kontakt med karin.wallin@hummingbird.se för ett förslag anpassat efter era behov och er budget.

Vi har stor erfarenhet av företagsevent & konferensresor i unika miljöer.

Pris: offert